10 saker du inte visste att du behöver

1. Nackkudde Aidapt

En nackkudde speciellt utformad för att minska trycket på din nacke. Kudden ger din nacke och huvud ett bra stöd vilket minskar spänningar i nacke, huvud och axlar, vilket i sin tur ger en ökad komfort och avkoppling. Visst låter det skönt! Ta med kudden på resan, eller varför inte till kontoret, eller till soffan framför Tv:n? Nackkudden är tillverkad av memory foam med velouröverdrag.
Den finns i flera olika färger och mönster.

Klicka här för att komma till produkten.

2. Förhöjningsklossar

Med förhöjningsklossar höjer du vad som helst till en höjd som är bäst lämplig för dig. Är din säng för låg? Din stol? Din fåtölj?
Problemet är löst på bara ett par minuter! Det finns flera olika sorters utseende på dessa klossar så du kan välja helt själv efter behag.
Se bara till att du har någon som kan hjälpa dig att lyfta, möbler kan vara rätt tunga!

Klicka här för att komma till produkten.

3. Himolla-fåtöljer

Fåtöljer från Himolla är både ursköna och snygga! Visst är prislappen lite högre men väl spenderade pengar. Stolen kan fås i Bodyflux-tyg. Tack vare små titanpartiklar i garnet reflekteras kroppsvärmen tillbaka. Din blodcirkulation ökar, muskelspänningar släpper och kroppen återhämtar sig snabbare. Efter 20 minuter har kroppstemperaturen ökat med 2 grader. Fantastiskt va?!
Allt detta för att sitta lugnt och skönt i en fåtölj! Det är enkelt att anpassa din sitt- och liggställning till perfektion, och när du vill komma upp hjälper fåtöljen dig. Det finns både fot-, nack- och ryggstöd, du väljer själv vilket tyg och färg du vill ha och dessutom har du 5 års garanti!

Klicka här för att komma till produkten.

4. Kockkniv

Nog snackas det om att arbetsmiljöer ska vara ergonomiska för oss, men har du nånsin tänkt på att laga mat på ett ergonomiskt sätt?
Inte jag heller. Men sen upptäckte jag dessa ergonomiska knivar! Det ergonomiska greppet ger dig kontroll, stabilitet och kräver mindre kraft vid användning. Dessutom är dem väldigt snygga i köket. Knivarna passar även perfekt för dig med minskad styrka i armen.

Klicka här för att komma till produkten.

5. Ballerina

Få en bättre hållning med hållningsväst/hållningsbandage. Upplever du ofta spänningar i nack- och ryggmuskulatur, huvudvärk och trötthetskänsla i skulderpartiet? Då är kanske en hållningsväst är precis det du behöver! Ballerinas väst passar män och kvinnor i alla åldrar som vill förbättra sin hållning. Visste du att du även kan träna upp din hållning genom fysisk träning? Ta hjälp av någon kunnig om du inte själv vet hur du ska träna för en bättre och starkare hållning.

Klicka här för att komma till produkten.

6. Sittdyna

Det är väl inte ens lönt att försöka förneka att vi idag spenderar massvis med tid på att sitta ner. Många förespråkar att sitta på en pilatesboll för att sitta mjukare och få en bättre hållning, men det finns även sittdynor utformade för detta. Som du dessutom kan bära med dig vart du än går. Smidigt va!? Det finns olika typer av kuddar, olika kuddar erbjuder olika egenskaper. Det finns de som uppmuntrar till ett aktivt och dynamiskt sittande, och de som är speciellt skapta för att avlasta ryggraden och mellankotsskivorna.
Men alla är ergonomiskt framtagna, så det är upp till dig att välja vad just du tycker matchar dig och din livsstil bäst.

Klicka här för att komma till produkten.

7. Entusia

Detta tips handlar om underkläder och vänder sig både till män och kvinnor. Visste du att det finns trosor och boxershorts med absorberingsförmåga?
Det är dags att slänga engångs-bindorna och köpa nya underkläder! Med dessa kan du vara dig själv och du behöver aldrig mer oroa dig om att inte ha en toalett nära. Skulle olyckan vara framme så tar Entusias underkläder hand om detta. De funkar även ypperligt när du har flytningar eller mindre blödningar.

Klicka här för att komma till produkten.

8. Royal Rest

Visste du att en person i snitt sover 27 år av sitt liv? Visste du inte det förut så förstår du säkert nu vikten av att ha en bra kudde att sova på.
Royal Rest tillverkar ortopediska kuddar och rekommenderas till och med av sjukgymnaster, tack vare deras unika förmåga att agera stöd och komfort på samma gång.

Klicka här för att komma till produkten.

9. Spelkortshållare


Vi alla har säkert varit där någon gång, du spelar kort med din familj men du har fler kort än vad du kan hålla i din hand. Eller du kanske har nedsatt funktion i dina händer och kan inte vara med alls, och därför sitter du bara och kollar på. Så ska det såklart inte vara och KeepOn har lösningen! Nämligen spelkortshållare. Det finns 4 olika varianter, beroende på vad du föredrar.’

Klicka här för att komma till produkten.

10. Griptång

Graviditet, nedsatt styrka i fingrarna, ont i ryggen, problem med knäna. Det är endast några av alla anledningar det kan finnas till att ha problem med att plocka upp saker från marken, eller luta sig för att ta något. Med en griptång är plötsligt problemet löst. Nu kan du äntligen plocka upp den där strumpan bakom sängen, sitta kvar i soffan när du tar chipspåsen, du behöver inte längre ropa på hjälp när du tappar dina papper över golvet, för det löser du själv med din nya griptång. Griptängerna finns i flera olika längder.

Klicka här för att komma till produkten.

Med vänliga hälsningar
Mateusz Ciszewski
E-Handelsutveckling
Tenngatan 2-4
234 35  LOMMA 
Tel: 040 – 41 07 80
E-post: mateusz.ciszewski@hjalpmedelsteknik.se
Hemsida/Webpage www.hjalpmedelsteknik.se / www.assistivetechnologygroup.eu
Webbutik: www.keepon.se

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon