2 dagar Ledigt!

Numera när jag har något att fylla min vardag med = gym. Så har jag upptäckt, jag har 2 dagar ledigt! Och jag njuter av varje sekund av det. Jag har inte känt så sedan jag slutade med mina islänningar, då tränade jag med dom 6 dagar i rad och var Ledig 1 dag.

Det var jättelänge sedan jag tyckte det var roligt att ha ledigt och jag är fylld av vad-ska-jag göra! Spabad i min pool ute med 39 grader varmt är så skönt för kropp och själ, givetvis med min favorit musik högt…..

Det känns som jag gör mer numera? Det känns så roligt att jag tar mig för saker, förra sommaren tog jag för mig och förväntar mig att gör ännu mer till sommaren.  Mer åka med 4-hjuling och fler spännande promenader med vovven, sweden rock och en kurs på folkhögskolan, fler lopp att springa, fler kanotturer i havet, förra året vågade jag inte riktigt hela vägen. men I år är jag mer säker på paddla.

Jag har sådan lust att leva Livet fullt ut:)

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon