Igår blev jag varse om tiden har flytt iväg, utan notis! För 20 år sedan var det SEO som jag höll på med och på den tiden gick det att tjäna bra med pengar på det, så är det inte numera. Google gillade inte att man kunde tjäna pengar på att ha länkkataloger och länksamlingar, men det är ingen ide att gråta över spilld mjölk!

Alla är ju på facebook numera, så jag blev medlem i två grupper där man byter länkar för att få fler att besöka ens lilla tillhåll på webben, där har jag fått flertalet länk byten som gjort susen för mig, fler besökare är alltid en glädjekälla.

När jag blev sjuk och hamnade på sjukan i ett år då tappade jag allt intresse för SEO och jag kunde inte betala mina räkningar så jag fick hjälp av Ylva att se till att allt blev betalt och det var inte läge att ha alla länksajter i det skedet i livet, så dom kom bort alla. Jag hade endast min blogg kvar.

En del har jag återknutit bekantskapen med på senare tid och det är härligt! I förrgår skickade jag ett p.m till en som sökte länkvänner och han hörde av sig, det visade sig att jag haft mycket med honom att göra i SEO tiden, men tack vare MC olyckan så är det borta ur mitt medvetande. Nu har jag läst igenom hans blogg, en fin ung man:) Med fötterna stadigt på jorden, det gillar jag.

Han heter Daniel, en trevlig ung kille. Bloggen är trevlig och lätta att läsa. En blogg att läsa flera gånger. The blogg är en blogg med längre och ingående texter. Djupa texter, det märks att han kan föra pennan i en blogg text.. Jag kommer att lägga denna blogg till mina favoriter, gör du det?