2:ndra dagen på Ölands FHS

Andra dagen jag går kurs, så roligt! Det käänns som jag utvecklats, vilken härlig känsla att jag är på väg mot ett bättre och djupare skrivande. Jag är glad för min blogg, utan den, var hade då varit idag? Inte på Öland i allla fall, den saken är klar. Härlig kamratandra i gruppen, det är roligt att få stimulans från andra skribenter i gruppen, man får ett annat perspektiv på ens bloggande.

Men det är roligt när man får beröm, fick beröm på vägen ut av mina fantasifulla skriverier, jag har min stil det är inget jag kan ändra på. Som att dricka socker dricka utan socker…..

Jag väntar mig att det går framåt i skrivandet, det roliga hände igår natt när jag vaknade upp och tittade ut mot ängen bakom husvagnen, mörkt vackert och ljus långt bort i fjärran, härlig syn. En tyckte jag skulle fota det, får se om jag vaknar inatt och är tillräckligt vaken för att ta fram mobilen.

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon