Tiden har gått fort! I mitt nya liv här vid havet och Karlshamn. Jag har har tränat och gjort saker, åkt MC, varit på road tripp med min husvagn ända till jokkmokk. Trevligt och min husvagn kommer att göra livet roligare. Jag gillar att kunna stanna vart man vill med vagnen, man är fri.

Jag trivs på mitt gym, wellness studio, det är trevligt att träna där och jag är en starkare kvinna än för 3 år sedan. Och jag känner mig starkare och jag finner skrattet varje dag.

Mitt hus är litet men trevligt, jag har fått röjt upp runt huset, vad ljusare det blev! Var en bra investering för mig. Och hundarna har fått en liten hundgård att vara i när jag är på gymmet och tränar, dom är väldigt glada när jag kommer hem……

3 År i mitt nya liv:) Och vad väntat runt hörnet? Trots pågående pandemi så ser jag ljust på framtiden!