Jag erkänner mitt äktenskap är i kris! Vi har varit ett par sedan tonåren. Då varit du stark och jag såg upp till dig. Nu är du bara en repris av dig själv! Jag begär skilsmässa! Papperen är iväg skickade till berörd myndighet.

Då var du en tidning som kom ut varje månad och jag längtade så efter dig. Ibland när det var turister i byn kunde man be Lena lägga undan dig så jag inte missade dig. Man ville ju ha dig oförstörd, det fanns dock en reserv att ta till, järnvägskiosken i Undersåker, men mest ville man ha dig tillsammans med en liten ostbågspåse a 2,50 sen var den veckopengen slut, men man var lycklig.

Du var en tjock tidning med två stora äventyr, andra serierna var oftast Mandrake, jag minns ödeshandsken, så bra ni var och jag tog alltid och kollade in bi serierna först, det var också en parodi western serie, vad den hette? Men GUD! den som störde mig den kvällen

Sen kom färg, wow! min hjälte i färg så bra, men han hade fortfarande sin blå trikå på sig, men jag visste ju hur han såg ut, men han svek mig! Han gifte sig med Diana. När jag fanns! Men vårt äktenskap var lite hemligt,
allt behövde man väl inte säga till Diana?

Allt eftersom åren gått har du varit en ständig repris! Ett tag var du på väg uppåt med nya äventyr för oss. Men som håret på en man, blev du tunnare och tunnare med åren, men med samma pris, nu är äktenskapet över! Om jag inte skriver på ett tag…. vet ni att jag är i sorg……………