Alla vill vi hamna i himlen när vi dör, ingen vill sällskap till han där nere. Som bipolär och med ASD i ryggsäcken har sett många lämna i förtid. Här sitter tanten fortfarande och skriver trots covid-19, ja, jag är vaccinerad, men skulle nog behöva ett vaccin mot att köpa bootlegs med hårdrock också…..

Alla vill vi ha ett bra liv! Jag är glad att jag har det, jag har mycket att tacka min P:T för det och mitt underbara gym, jag trivs med livet, kan det bli bättre? Tja, allt kan ju bli bättre! I sommar ska jag gå en skriv kurs till, jag gick en för några år sedan och jag märkte hur mycket bättre jag blev att skriva. Och en är covid säkrad, skönt att man kan göra nått vettigt när alla? löpar tävlingar är inställda, snyft! Inte en friidrotts veteran tävling så långt ögat kan nå. Man förstår ju att en löpar tävling kan vara farlig, men i alla fall, jag längtar efter att springa en tävling, det är då man ser hur långt man kommit i träningen.

Livet är vad man gör det till – jag gör mitt bästa…..