Allt jag ville blev som jag drömde om. Ett liv med träning och bättre mående här i Karlshamn. Livet kan inte bli mer än så här, man lever och känner att varje dag är ett nytt äventyr! Att må så här bra är ljuvligt.
Mitt liv är bra och fullt av möjligheter numera, bara jag som kan ge livet en chans. Jag har mycket ogjort som jag vill göra. Nästa sommar är i mina tankar, jag tänker åka till Ölands folkhögskola och gå en skrivarkurs. Jag blir så mycket bättre att skriva. Jag har vart på sådana förr och det har gett mig så mycket i mitt bloggande. Man är aldrig för gammal för att bli bättre det har lärt mig.

Min träning är balsam för huvudet och “fetto magen” F*N Om den inte ska bort innan nästa tävlings år! Och ger mig ett nytt mål, jag ska klara 10 km nästa år:) Jag klarar ju hälften så det borde inte vara omöjligt känns det som. 
Jag mår bättre än jag jag gjort på många år, så de mina behöver inte oroa sig för att träffa mig på sjukan med ett nytt självmord i bagaget! Jag har så mycket att leva för numera. Jag har inte tid att dö! Jag måste göra mer i livet än att tycka synd om mig själv. Jag lever nu – Och det är allt jag vill!!