Det finns alltid diskussioner om amning. Om att amma offentligt och om att amma när barnet är större, vid vilken månad man ska sluta amma osv. Diskussioner som egentligen bara har med vårat eget tyckande att göra, diskussioner som bottnar sej i våra egna åsikter.

Finns väl egentligen inget rätt eller fel på den frågan utan allt handlar om vad man själv tycker. Med första flickan ammade jag 7 mån och med den andra flickan ammade jag tills hon var 3 mån. Hade gärna ammat längre men det tog helt enkelt slut. Det fungerade inte längre. Denna gången kommer jag att amma med, hur länge vet jag inte eftersom det beror helt och hållet på hur länge det fungerar. Men min gräns för hur länge jag själv vill amma ligger vid 1 års ålder & där har den alltid legat. Ingen åsikt som jag ändrat mej på genom åren.
Men sen om folk vill amma längre är det helt upp till dem. Om folk vill amma offentligt är det också även helt upp till var och en. Jag har aldrig stört mej på offentlig amning. Jag tycker att människor ska få amma sina barn offentligt eftersom det är något fint över amning på spädbarn/bebisar. Ibland funkar det inte alltid att gå undan och barnet behöver sin mat oavsett vart man är. Man ska inte behöva sitta inlåst som mamma bara för att man ammar.
Men idag hittade jag ett klipp på Youtube som jag tänkte jag skulle dela med mej av. Mina egna åsikter kring att amma ett barn som är så gammalt som 8 år är inte positiva, snarare tvärtom. Min dotter är 9 år och skulle aldrig i himlen fått för mej att amma så länge. Jag tycker faktiskt utan att skämmas att det är äckligt. Men det är min åsikt och vet att många inte delar den. Men i mina ögon finns det inget vackert i detta klippet längre.