Nu vill jag berätta om: Anna Kristina Ingeborg Ponting
Jag är född i Södertälje. Sen jag var 3 år cirka har jag bott i Ottsjö, Har även bott I Örebro 1 år och Stockholm i 10 år, men hemma är bäst!
Jag växte upp i Ottsjö, med mor och far. Mor var frälsningssoldat, en bror, farmor och farfar och farbror Stig.


En vanlig dag. Jag kliver upp när hemtjänsten kommer och jag får medicin och dom hjälper mig med frukost. Sen brukar jobba men bloggen tills jag blir less, tränar lite. Varje Onsdag är jag på Psykgruppen, snack och fika, eller om vi har nån utflykt. På Tisdag och Torsdag har jag min Kontakt man som jag tränar med.  På Lördagar tränar med Jazzkapellet jag är med i. På Söndagar när det finns tillfälle går jag på eller höra på hårdrock. Sen brukar jag hinna med att sova också…..


Vad är Ledig dag när man är sjukpensionär? När jag växte upp ville jag bli Kantor men vad blev jag! En sjukpensionär, men hann jobba lite före, gjorde lumpen som en av de första blev metrolog, Men när jag inte fick vara på F4 på Frösön så slutade jag. Sen körde jag innerstads buss i 10 år, bekvämt ” Lasten” kliver av själv! Sen hann jag inte med nått mer.
Jag har alltid velat gått på skrivar kurs. Jag hoppas bli bättre på att blogga och skriva sångtexter


Jag har Lucas sedan 4 år, han är min livlina i livet. Trivs i Ottsjö, jag har en Godman som sköter om min Ekonomi, tack vare henne har god ekonomi och behöver inte oroa mig. Jat bor egen villa, nåja jag har två, ett är uthyrt. Jag gick på Åredalens FHS, som då kallades Hållands FHS, 77-79 som 16 årig busunge. För förra sommaren gick jag Bibel Retret.


Har bloggat sedan 2002, år en tok på WordPress! Såg förresten att mallen Åredalen FHS använder finns som gratis wordpress mallen, inga problem att hacka in sig där! Jag har gjort ett eget bättre WordPress utan buggar gammal skit kod, nån som använder Lynx Text internet nu? Fanns i Internets barndom.  Jag skriver även poesi, jag plågade min Svensk och Engelsk lärare med texter! En dator har kort livslängd hos mig…
Jag talar: Meinkälä, Ryska och Turkiska och Engelska. Jag har ett olycksfall som är 32 år och heter Patrik.