Hej! Mitt namn är Kristina och jag är bisexuell! och kristen det måste jag ju nämna att jag vill bli starkare…. Och gå i kloster…… Men hallå där, det går ju inte ihop? 1+1 det kan ju aldrig bli lika med 0…? Det känns som om jag har Moa på ena sidan och Jesus på den andra! Och båda sliter i mig som vilddjur, Ambivalent? Ja!


Att väljs mellan Moa och Jesus är som att välja mellan…….. vi kan säga att det är som att välja mellan din mor och din far! Och att du älskar båda lika mycket


En din mor har ju skapat dig, medan din far fostrat dig! med slag?
Men om vi säger att Jesus (hel människa hel Gud) Är din mor! Och Moa din Far! Vem ska du ära och prisa? Din biologiska könsidentitet Eller evigt liv! En plats i himmelen? Eller en enkel biljett till han därnere med högaffeln? Ibland måste något dö för att något annat ska spira! Titta på vallmon, den måste torka och dö för att återfödas i mångfald!

Ibland måste man offra något för att vinna något! För detta är en kaka jag inte kan äts lite av och spara halva!
Jag skrev på ett kyskhetslöfte där jag lovade Gud, Helige Josef, Heliga Maria och hela den himmelska härskar,
Att vara totalt kysk i tankar, ord, handlingar och längtan! Fast bara tills 2019.09.12……..