Att orka är Lätt numera:) Att jag tränar på gym gör sitt att jag orkar, för när jag började träna för c:a 2 1/5  år sedan så har blivit lättare, att gå ut med vovven på en promenad, kunnat ta upp det jag älskar, kanoting och springa lopp igen.

Det jag däremot inte trodde var att mitt mentala jag skulle utvecklas, jag är helt klart en bättre version av mig idag. Mitt huvud är klarare och jag har börjat kunna skriva ordentligt i min blogg, inte ens det orkade jag förut….Att kunna vakna upp och känna, YES! En bra dag till:) Gör livet värt att leva.

Dock är det lite irreterande när dom inte  kan öppna anmälningarna till alla lopp jag vill springa NU……..

Jag gillar att träna på gymmet, wellness studio, det är roligt att gå på pass och alla “mina” träningskompisar jag fått, jag vill gå på alla pass, men så mycket tid finns inte. Ledarna för passen är bra, fast lite mer beröm till oss kunde dom ge…….Jag suktar efter: Bra Kristina! Bra Biceps!  Jag blir peppad av det och vill mer, ta i lite mer.

Det kommer att bli en bra sommar med massor av kanot, mc och springande:) Livet är härligt:)

Jag har haft P.T och har för annars har jag inte kunnat komma hit jag är idag, jag lärt mig mycket av mina p.t:s som lotsar mig till att bli starkare både i benen och huvudet och komma till målet. Att orka mer, springa längre och bli stark, på sistone har jag blivit stark, vem kunde tro det vid min ålder, jag trodde allt gick baklänges i den här åldern…..