Det nog den bästa film jag sett i år, så vackert gjord med budskap om fred dolt under ytan, en skvätt om våra fördomar med. Nu såg jag att nästa avatar kommer vara i havet, jag ser framemot den filmen.

Jag fick se filmen när jag var på “semester” i två veckor på ett stort hus centralt vid lasarettet, jag är tacksam att fick njuta av den filmen, när man som jag bor i Ottsjö, är det inte bara att sätta sig i bilen och åka 10 mil för en film, visserligen finns det en liten biograf i Järpen. Men alla filmer där alltid så sent på kvällen och jag är VÄLDIGT…..väldigt kvälls trött…..

Jag är en urbota morgonmänniska, det var en fördel då man jobbade som Trafikmästare, före det bussförare på Storstockholms lokaltrafik, jag fick alltid sena tjänsterna kväll,natt, för dom visste att jag jobbade bäst då.

När jag bodde i Uppsala senare Stockholm då gick jag ofta på bio, där fanns/finns bio på dagtid, vilken lycka! Men här finns annat istället som uppväger förlusten av dag bio.
Men när nästa Avatar film kommer får man väl ta sig i kragen och åka och se den, det kommer att vara värt det! Hoppas det inte dröjer för länge innan den kommer. Jag gillar anti rasist budskapet och fredsbudskapet i filmen.