Funderade lite i duschen. Över det här med Badboys, som det så ofta snackas om att vi tjejer faller för. Men Badgirls snackas det sällan om. Jag har många Badgirls i min bekantskapskrets. Min definition av Badgirls är: *Är snäsiga mot sina pojkvänner kroniskt och jämt. *Klarar inte av att festa ihop med pojkvännen, då de antingen tycker att de får för lite uppmärksamhet eller så anklagar de pojkvännen för att ha tittat på någon annan och därmed är bråket i full gång.

*Varje utekväll ihop slutar med tårar, skrik och slag.

*De har dålig självkänsla och måste trycka ner sin pojkvän för att själv framstå som bättre. Det roliga med detta är att killar verkar acceptera det och bara hänga på i rodeon. De Badgirls jag känner, är oxå de som haft de längsta förhållandena i bekantskapskretsen. Medan de lugnare tjejerna, de som är mer självständiga och lugna, är de som sällan har ett långvarigt förhållande. Jag tillhör den andra kategorin.

Visst, jag kan bli arg och skrika och gapa precis som alla andra, men jag behandlar åtminstonde min pojkvän med respekt. Samma respekt som jag vill ha av honom. Män dras ofta till min självständighet och att jag har ”skinn på näsan”, men efter ett tag så verkar dom tycka det är jobbigt? tråkigt? Så det som för mig in i ett förhållande är samtidigt det som tar slut på förhållandet? Eller?

Nu ska jag ju inte påstå att det alltid är killen som gör slut med mig, men vid de tillfällena så verkar det ha varit just detta som varit orsaken. Är jag tråkig som inte skriker och gapar och skapar drama hela tiden? Är jag tråkig som inte behandlar min pojkvän som skit? Är jag tråkig som inte är den svartsjuka typen när vi går ut? Jag måste oxå säga att de killar som jag varit tillsammans med, som anses som Badboys, oxå är de som behandlat mig bäst. De som verkat snälla och trevliga är de som helt plötsligt börjat behandla mig respektlöst och därmed snabbt försvunnit ur mitt liv.

Så en Badboy och en Badgirl är inte av samma skrot och korn. Eller? Förvirrande är det, och jag lär förmodligen aldrig klura ut hur det där funkar… Det jag vet är att jag kommer fortsätta behandla mina potentiella pojkvänner med respekt. Jag kommer inte bli en Badgirl.Postat i:härskarinnan, Vardag Tagged: badboy, badgirl, dramaqueen, funderingar, relationer, respekt