Det är inget inneboende fel med att vilja bli smalare bara för att få en sexigare kropp. Många människor har format sina ideal så att de ser mer hälsosam och mer önskvärt. Det finns dock inget sätt att uppnå detta nya utseende på en dag för två. Problemet är att de flesta människor inte vill vänta, vill de det nu.

Detta kan leda till dessa människor gör snarare utslag och har det högsta man säga, ganska dumt beslut. De är inte villiga att vänta och de är inte villiga att arbeta för vad de vill. Det är därför så många söker sig till snabba dieter viktminskning. Några “guru” tar fram en ny modefluga kost och en god del av “jag vill ha det nu” publiken hoppa på bandet vagnen. Bara för att bli besviken igen inom ett år eller mindre.

Hastighet dieter eller snabb vikt dieter förlust tenderar att lägga ut stora reklamtexter som är mycket svårt att motstå. Men alla dieter, oavsett vilken du väljer, Viktväktarna, Atkins eller modefluga kost, beror på överviktiga människor att göra livsstilsförändringar för att de ska fungera permanent.  Det finns en mycket träffande sagt: om du alltid gör vad du alltid gjort, kommer du alltid få det du alltid fått. Det säger allt. Du kan gå ner i vikt med alla, men den dummaste av dieter, men om du går tillbaka till din gamla vanor när du träffar din målvikt, måste du sakta, men så småningom krypa tillbaka till din gamla vikt.

Om du ger kroppen mer kalorier än den behöver, kommer det att lagra dem för när det behöver dem. Problemet är att den dagen aldrig kommer för alltför många människor, eftersom de aldrig anstränga sig. Detta gäller särskilt modefluga kostvanor som “kål vatten” kost. Ja, du kommer gå ner i vikt på det, men du skulle gå ner i vikt genom att fasta oavsett vad du gjorde. För ett tag och då kanske du blir sjuk. För att en diet ska fungera måste det vara anpassningsbara och roligt nog för dig att kunna hålla fast vid det för resten av ditt liv. Gör inga misstag, är bantning fjärrtransporter.  Många snabb viktminskning program egentligen bara krama vatten ur dig. Precis som en våt svamp. Men en bra dieter bibehåller sitt grepp om den svamp, inte låta det suga upp vatten igen. Problemet med kortsiktiga bantning, är att du släpper svampen under vattnet.

Detta är anledningen till seriell bantare först ner i vikt och är glada, sedan avsluta bantning, gå tillbaka till sin gamla vikt och bli deprimerad. I detta tillstånd av depression de är suckers för annonsörerna av nästa senaste vurm kost. Med andra ord är de manipuleras och bokstavligen pressas torr, men av deras pengar också.  Dessa dumma snabb viktminskning program inkluderar även fett förlust piller. De är inte att du förlorar fett, ja, kanske en liten mängd spolas ut med allt överflödigt vatten du bär. De är bara skumrask under ett annat namn. Hur många piller skulle jag sälja om jag kallade dem bantningspiller? Hur många fler skulle jag sälja om jag kallade dem mirakel fett förlust piller?

Skriv ordet vätska i en motor och få reda på mer om dem. De är alla runt omkring dig i milda friska former. En effekt kommer huvudsakligen orsaka att kroppen förlorar mer vätska än vad som du snabbt ersätter med mer dricka!. Te är vätskedrivande, till exempel. Denna förteckning över dessa toker bantning hjälpmedel för snabb viktminskning kan göras lång, men någon måste köpa dem och du kan sätta er sista dollar på att det är ledsen, deprimerad dieter som släpper svampen.

Bantning tvål! Bantning tvål är som annonseras som en sällsynt Östra botemedel mot fetma. Nåväl, låt mig säga dig, jag bor i öst och jag har aldrig stött på det här. Asiater är smala eftersom de gör en hel del fysiskt arbete och inte faller under trycket att äta skräpmat som västerlänningar gör, även om situationen förändras snabbt. Magnetiska viktminskning örhängen, ber jag er! Även berusning utan en present till din fru tio minuter innan juldagen är inte en tillräckligt bra motivering för att falla för den här, väl? Annonsörerna säger att hemligheten med denna uppsättning örhängen är att de är magnetiska.

Tja, om du tror det, varför inte få ett par på $ 1 barnleksak magneter eller ens ett par kylskåpsmagneter och sätta en i varje bakficka? Två? Nåväl, trots allt, skulle du inte vilja gå ner i vikt från endast en sida, skulle du? Du skulle vara ensidig. Kom bara ihåg, när du letar efter en snabb viktminskning diet: det finns inte en (som fungerar för livet). Om du är upp i vikt, då din livsstil är fel och det är upp till dig ensam för att ändra den. “Det Snabb viktminskning myter”. Som aldrig fungerar!

Gå på gym – träna dig smal och stark:)