Så roligt det var och nog är det Blekinges vackraste lopp, det går längs Mörrums ån, vädret var soligt och varmt, vad mer kan man önska? Det var roligt och lätt att springa dock gick jag i värsta backen, mina ben var lite trötta då. Annars sprang jag hela loppet, vilket är ett steg till i rätt riktning för mig. Nu fixar jag både 5 och 10 kilometers lopp. Då har jag mer att välja på till nästa år, Pappa är du stolt över mig? Mamma, du måste vara stolt över vad jag fixar idag? Vem kunde tro det det för några år sedan.

Ett lopp jag återkommer till nästa år, bara för den fina stämningen, men lite fler löpare nästa år? Ni saknas! I dettta trevlia lopp, med vacker medalj, verkar vara inne med trä medaljer i år, gärna för mig, dom är fina och roliga att få, istället för plåtbitarna man normalt får på lopp. Jag vill ha fler!! Och det bästa, det verkar minska med dessa t-shirts i massor, skönt, det blev för många! Man behöver ju inte alla tröjor, ser framemot loppet där man får shorts…………

Blekinge river trail går längs mörrums ån, vackert springar man brevid och bara tystnaden som kompis, livet är som bäst då! Hade sällskap en bit av en dam, som i första backen stack iväg med snabba steg, jag föredrar mitt tempo, kanske kan jag springa fortare nästa år. Jag behöver mer fart! Men jag är nöjd med min insats i loppet. Träffade min gamla P.T Amanda, hon kan springa, så bra hon är, jag vill också bli bra och snabbare, kanske inte lika snabb som henne, men jag vill försöka i alla fall.