Kära mor, jag saknar dig så mycket att det gör ont.

Du var min bästa vän och min beskyddare, du gjorde allt för mig, fanns där när jag behövde en vän. Du var min kompis och jag tänker på alla våra resor med bilen, ibland till Norge, ibland dit nästan styrde oss. Vad roligt vi hade och saknar verkligen en kompis att bila med och upptäcka saker. 

Men du vet nog att jag har det bra här i Blekinge och du behöver inte oroa dig över mig och fler överdoser.  Jag som du ser tränar bra på gymmet och har fått nya vänner som gillar träning och sporta sig i form. Ett bra gym som du säkert redan vet. Hur har Far det? springer han några maraton lopp där uppe? Jagar han med alla våra hundar? Hälsar han på våra hästar? Jag är säker på att han har kul däruppe:)

Jag har en fin liten stuga som du vet, här i skogen med underbara grannar, som har ställt upp så för mig. Jag har det så bra i mitt lilla hus och Lucas har det bra och katterna med. Lucas är verkligen fri här, här behöver man inte oroa sig för fyllgubbar som är ute och kör bil. Så lugnt och skönt här och jag har mitt spabad ute.

Och min bror och jag har kommit närmare varandra, jag älskar min bror, han har varit ett stort stöd för att göra något av mitt liv. Men det vet du nog. 

Och min brors hustru och jag ska i vår ut på en weekends tripp till Budapest, bara oss damer emellan:) Jag längtar så!

Livet är kort – Men mycket roligare här i Karlshamn:)  Med kärlek // Din dotter Kristina