Jag skrev ett brev som jag aldrig skickade. Till dig som förstörde vår tillit till andra människor, till dig som tog oskulden ifrån oss. Till dig som tog vår barndoms oskuld och tro på livet. Det du gjorde oss förlåter jag dig aldrig för, trots du är död sedan länge.  Så hatar jag dig innerligt.

Både Torbjörn och jag tassade på tå genom livet, du är också borta Torbjörn, du tog ditt liv alltför tidigt.  Så trist att du inte fick se din son växa upp till en man. Jag saknar dig.

Brevet till dig var fylld av hat och mera hat. Det hat som jag än idag bär på, men jag släpper det nu! Jag mår bra och hatet ska inte få förstöra resten av mitt liv.  Jag har fått det bra nu.

Jag går vidare och njuter av varje minut av livet. Jag skrev ett brev med frågor som jag aldrig ändå skulle fått svar på, du förstod nog inte vad du gjorde oss, din drift var ditt vapen och barn var dina leksaker.  Jag förlåter dig och går vidare och låter dig inte förstöra mer! Du var ond, men det ska inte bita något mer på mig.

Jag förlåter dig barn våldtäcksman. Gud, förlåter alla! (Förr eller senare…..)  Från Mig:)