En långhelg i Budapest kan aldrig gå fel! Kändes som om tiden flög iväg för fort, en vacker stad invid floden Donau, vi hade biljett hop on off buss, helt klart man ser bra av staden. En billigt sätt att transportera sig runt Staden. Vad jan bli bättre än att bada i 24 graders värme på varma baden i Budapest, så varmt och skönt. Och promenera runt staden = Härligt:) Jag vill dit igen.


Att åka en tur på Donau är skönt och svalkande när det är varmt ute, skulle kunna bo i Budapest hela våren, bara för värmen……


Jag ska definitivt åka dit igen, då kanske med lite mer runt staden, inte bara turistfällorna. Vem vet vad framtiden har att erbjuda? Men när man varit på en resa är alltid känslan “Jag vill åka tillbaka” Och som vanligt hann jag bara hälften av vad jag tänkte mig, ett gott själ för en resa till? I framtiden.


Hemma blev jag gråtfärdig när jag såg hur snyggt mitt nya kök blivit, det motsvarade mina förväntningar:) Jag älskar det! Det kommer att bli roligare att laga mat i ett bra kök. Det är ju den yta man är på mest i huset, mitt kök är mycket ljusare nu med nya fönstren, jag är förälskad i mitt hus! Så mycket det gör med fönster som släpper in ljus.
En tråkig sak jag fått veta är att bror har Demens och det kommer att gå åt fanders, så trist när han lagt ned så mycket tid på alla certifikat så han kan ha något att göra när han blir pensionär.  Demens är hemsk sak, att bli glömskare  och glömma allt, undrar om man är medveten när man glömt allt?


I framtiden får bros fru det tufft att klara av det, när han blir argare och argare, så trist för min bror. Det önskar jag inte någon. Men hon är bra kompis och vän och min bror är min bror vad som än händer. Själv trivs jag bra i Karlshamn, livet är enkelt här och trivsamt, snart blir värmen skön och man åter en sommar  nära havet, vad kan bli bättre?


Kärleken gryr
En ny dag
Ännu en dag att leva
Dagen är lång
dagen är kort
Alla dagar är sista dagen
på en ny dag
Livet är en knutpunkt
där hjärtat är livsnerven
Bara du inte låter något hindra dig