Sjukan går tydligen ett varv till runt vårt runda klot. Nu tycks det vara ungdomar tur här i vårt land, man vill festa! Men det kan vara en en dödsfälla! Och dom som var tvungna att åka utomlands tog med sig ny smitta hem. Igår läste jag en dags tidning, att några som sagt att covid är en bluff hade dött, jag började att le och tänkte så går det! synd, men idioter går alltid åt först av nån anledning!

Lite till så blir det bättre! Men det är inte roligt, två år som varit trista för dom flesta. Men vi börjar få tillbaka normala vanor, för mig är det två lopp, ett på Onsdag i Växjö, blodomloppet ska bli kul, det var länge sedan, hur kommer jag att orka? två år s träning i benen borde ju göra sitt. Att få springa en tävling ger glädje för mig.

Botar min stress med en löpar tävling………… men jag är inte lätt stressad!

Igår: Det ringde, jag trodde det var min kompis, då vi skulle åka en sväng, men hurtigt: Du behöver logga in på ditt bankkonto, det är fel på det och det behöver bekräftas! OK, svarade jag, men det tar nog några timmar! Va? Svarade det? Logga in nu med din bankdosa! Jag har ringt till banken som du sade, om några timmar kommer en banktjänsteman hem till min och loggar av mig så jag ska få lite pengar idag! Va???Min bank, är väldigt petiga!

Varje gång vi vill ta ut pengar eller betala räkningarna skickar dom en man som kontrollerar att jag loggar in rätt och inte betalar mer än nödvändigt, lite besvärligt när man känner för lite spontan shopping och dom skickar en man till affären som går bakom en hela turen och säger: Det där behöver du inte idag!!!

Han lade på! Otacksam människa, jag hade ju bara börjat prata……….