Kära dagen, idag ska jag?

Dagen börjar med Kaffe och en surf runda på webben, vad kan ha hänt? Det vanliga facebook och nyheter och mina favorit bloggar. Sen lite mer Kaffe………. Sen börjar jag på mitt/Mina blogg inlägg på min/ mina bloggar. Har alltid en ide om vad jag ska skriva om.

Efter det blir det frukost med protein gröt och mer surf på webben, samtidigt med mina favorit låtar på Spotify. Jag har lite tvätt att lägga in min nya tvättmaskin och en promenad med vovvarna är ett måste för oss alla. Vi mår bra av det, dock har snön gjort att det är mindre stigar att gå, men hur länge blir snön kvar? Som vanligt brukar den inte stanna så länge, havet?

Livet har sina sidor? Men min största glädje är att mår bra! Så bra man kan när man är Bipolär/ A.S.D! Jag har det lättare att leva med det när man mår bättre och har nån mening i livet. För mig kan det var så enkelt som en fika ute på stan. Behöver man mer?

Idag är maten vi gjorde slut, så jag kommer att äta ute på stan, vad det blir? Vi får se, men jag gillar spagetti och köttfärssås! Och det finns i centrum av Karlshamn, lite måste man väl få unna sig? Sen ett indoor walking pass på gymmet, lite svett är bra för hälsan efter det blir det hem för att ta hand om husdjuren:) Och lite TV. det är min vanliga söndag det!