Man är dagsaktull i sinnet! Man är en dag till i tillvaron. Man är en  flyende fågel på flykt i tillvaron. Man är sin egen smed om vad man är i tillvaron! Man kan vara upp to date eller strunta i allt och gå sin egen väg. Jag föredrar att gå min egen väg och ha roligt och njuta av varje dag.

Jag vill aldrig tänka på som vad kunde ha gjort bättre, det som är gjort är gjort, man har inte ännu uppfunnit någon tidsmaskin så man kunde gå tillbaka och rätta till saker, vad enkelt det hade varit. Men man formas av vad man gör och tänker och vad man får ut av saker och ting.

Det behöver inte vara komplicerat och tråkigt, man kan ha roligt med något så enkelt som en promenad. Många sitter liksom jag ensamma, men idag har nätet gjort livet mindre sårbart och man har helt plötsligt 5000 vänner runt om i världen, fast det bara är i den virtuella världen. Många är rädda och vågar inte ta steget ut i stans vimmel. Hur många finns det?

Man gå till röda korset i stan eller biblan om man tycker det är trist och man behöver en annan röst som pratar.

Det finns ingen ursäkt att inte göra något med livet här i Karlshamn, det finns gym som jag gillar, bad och mycket mer, ställen att upptäcka, träffade för ett tag sedan en kvinna och jag sade, i somras var jag till Kastellet och fikade, hon svarade: Jag har aldrig varit där! Och min följd fråga blev: Hur länge har du bott här i Karlshman? 45 år……

Jag är på flykt i tillvaron…… Här i Karlshamn, när ni minst anar står jag på din gata och funderar…..