Det blev en väldans dyr dag igår, suck! Jag sitter i lugn och ro och dricker mitt morgonkaffe. Plötsligt ringer min mobil väckarklocka och påminner mig att om 1 timme ska min bil vara hos bilglas mästaren för att laga mitt stenskott.

Jag for upp ur stolen, allt med? Gym kläder? Fort i i bilen och väg och allt är frid och fröjd. Hos glasmästaren känner jag i fickan, men? Min mobil? och var är min plånbok? J*vlar! Dom ligger på hallbordet…..

Bad dom ringa en taxi och fick åka hem och hämta sakerna, taxiföraren tyckte jag kunde glömma sakerna många gånger…..11oo kronor fattigare blev jag på glömskan. SUCK! Börjar man bli senil? Jag tog en promenad i till Karlshamn och gick förbi en s.k tillfällig butik och fann två snygga tränings tröjor, så min hjärna gick igång, en till min son i Kalmar och en till min P.T och dagen var räddad.

Glömska + brådska = Ingen bra kombination helt klart och dyrt. Man är ju naken idag utan sin “hela tillvaro mobil” och utan kort, då får man ingen lunch.