Veckorna bara rasar fram, det går så fort! Igår skulle jag in på Coop och lämna tipset, och jag ville som vanligt ha viking, men på skärmen sade dom: Det pågår dragning! Så jag får vänta till nästa dag. Kan ju inte stå där i nån? timme! Jag hade så roligt på träningen så jag glömde bort vilken dag det var:) Livet är toppen här i Karlshamn – Min Lilla stad! 

Jag mår bra av träningen och då är det ingen fara för dumheter! Igår var det 4 år sedan mina bästa vänner gick bort med ett halvårs mellanrum, det känns som det var igår. Och vad tiden har gått fort och saknar er, men ni finns i mitt hjärta. Jag glömmer er aldrig, Älskar er Beathe och Keld, jag saknar er så mycket.

Det är roligt när dom skriker efter Greta! Arga gamla gubbar:( Gå hem och lär på läxan! Hon har rätt och hon är modig. Som vågar tala om sanningen.. Om vi ska få leva vidare så måste vi ändra vårt slösaktiga liv och leva mer i harmoni med jorden, moder jord som Indianerna sade med respekt.

Livet är bra och jag lever det fullt ut SÅ DET SÅ!!!!