Igår gick jag övertorget till glass baren, jag gick som vanligt en bit ifrån varje medmänniska, och det började sticka till i näsan, det luktade rejält skit om mannen jag gick förbi! Det stack i näsan, flera meter efter jag passerat kändes det i näsan, nästan så jag trodde att jag bajsat på mig, kände att jag var tvungen att vänta ett stund innan jag gick in och köpte min glass.

Efter lukten lämnat min näsa kändes det bättre att gå in och köpa min glass. När jag satt på parkbänken efter att hittat en egen, så tänkte jag på mannen, så trist! Han hade det nog inte så enkelt som vi andra, kanske var han uteliggare? Kanske hade han ingen som såg till att han hade rena kläder på sig?

Jag tänkte på den gamle mannen som var varje sommar i Ottsjö och luktade Kiss varje gång han kom till posten och ingen av dom som satt där rörde en min, tålmodiga? eller vana med honom? Men det är trist när nån går runt och luktar bajs, har vi inte bättre hjälp att ge? Snart var min glass slut och satte näsan mot gymmet och eftermiddagen träning.