DYNAMISK Speed?? Reading blir en del av långtidsminnet. Vi tror att detta orsakas av intensiv koncentration. Intensiv koncentration orsakar förändring av medvetandetillstånd, som i sin tur kommer åt långtidsminne.

En annan faktor är eidetic eller minnen hörsel. Verkligen du kan komma ihåg allt du någonsin har sett eller hört, även om du inte var inriktade på det. Din hjärna / sinne, fungerar som en kamera, en ljudinspelning enheten och en dator, lagra alla minnen.

När du börjar lära sig vara dynamisk hjälp av de metoder Speed ??Reading kommer du att märka några smärre upprepningar! Det är dessa upprepade tekniker, med visualisering och diverse andra metoder som hjälper dig att uppnå vad du vill och vara din personliga bästa.

Allt detta kommer göra dig till en bättre student, anställd, kommunikatör och beslutsfattare i ditt liv. Och bara en av dina fördelar blir att du kommer att skära läsning tid på rapporter, PM, korrespondens, tidningar, romaner, facklitteratur, tidskrifter, etc. Du kommer att spara tid, och man säger … “tid är pengar”.

Författare får betalt med ordet i artiklar och av% av de totala försäljningen (royalty) i bokutgivning, vanligtvis tjockare boken desto högre pris och högre royalty. Författare är onödigt mångordig. Vad detta innebär är att det finns många ord i meningar som är precis där som fyllmedel. Vad du måste lära dig att göra, genom den vara dynamisk Genom Speed ??Reading-programmet är att bara läsa de ord som är väsentliga. Du får lära dig att göra detta genom vara dynamisk. Till exempel, ta en titt på denna punkt: Du är en långsammare läsare eftersom du läser ord för ord och du säger varje ord till dig själv. Istället bör du använda din hand som en pacer.

OK, nu söka efter viktiga ord …  som de i versaler: Om du är en långsam läsare är det att du läser ord för ord och du säger varje ord till dig själv. Istället vad du behöver göra är att använda handen som en PACER. T  Om man tittar på den punkten, kommer du att märka ord i alla mössor, dessa är de enda ord du behöver läsa för att få innebörden av punkt, den andra orden är bara fyllmedel. Vad du måste läsa är detta: DU långsam läsare EFTERSOM DU ordvis säger varje ORD TILL SJÄLV. Använda din hand AS PACER.

Wow, påminner mig om den gamla Tonto av Lone Ranger lördag AM TV-show. Men, du kan få vad det innebär och du kan enkelt bli av med de filler ord. Dr Jay Polmar, grundare av  speed reading programmet var instruktör klasserna i högskolor och universitet i 16 år. Vara dynamisk Genom Speed Reading programmet är det hans 7,5 timmars kurs återskapas så att du kan lära dig dessa värdefulla verktyg för dig som hemma eller i studentrummet genom att läsa snabbare, lyssna på ljudet mp3-filer, och använda programvaran kommer du att bli en topp student vem som får ut det mesta av din läsupplevelse.