En dag så…

En dag så ska jag ändra på min träning, idag vet jag att jag klarar 6 dagar i veckan utan problem, känns så bra. Men flatheten att se till gymmet i Asarum gör mig tokig, det är smutsigt och det minskar med sprit flaskor, nån som tar dom? Än är inte Coviden över! Om den nånsin gör det? Man kan ju undra!

En sak till…… Jag tycker att barn som sitter i soffan på gymmet och har tråkigt, en med en padda och en som ser ut som nån dragit ner rullgardinen, ska jag säga till? Men det är gymmets fel som inte har nån personal nån dag där!

Någon gång är det nog för oss alla! men jag håller på att gå sönder den här tiden på året, jag hatar julen! Vad ska det vara bra för? Folk stressar och måste bara få den där saken med……….. Julen ska vara en högtid där man umgås och trivs, och barnen får en julklapp, inte vi vuxna!

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon