Jag sov nog hårt inatt? Jag hade många ärenden igår plus besök på sjukan. Ibland hopar det till sig!Men jag kom ihåg drömmen. Min fasters gubbe, som var det snällaste som fanns, men hon, tja! Det tar vi någon annan gång! Han hade en fiske stuga i Norge? Han älskade fiske, när jag växte upp var han hos oss i stort sett varje påsk och is fiskade. Min farbror Stig skjutsade ner gubben på skotern, han hade rejäl kroppshydda. Sen när han kom tillbaka hade han alltid fisk.

Men åter till drömmen, hans stuga var av plywood! Liten som den, men nära en å.  Men det hade all utrustning man behöver, men säng? Nä! Man behöver kanske inte säng ovan där när man åker på en fisketripp! Och han var stolt över sin stuga. Något mer kom jag inte ihåg, om det nu var något mer i drömmen. Jag kommer ihåg dock att jag såg Börje som han hette som jag kom ihåg honom, en rejäl karl med värme och kärlek.