Ja, det här tränings året har sett annorlunda ut, såklart. Det har varit ett väldigt omtumlande år för mitt tränings ego. Känslomässigt har det varit en enda storm tycker jag. Nu i slutet på året känns det ändå som att jag har kommit på rätt bana och jag är så j-a peppad på vad 2017 har att erbjuda!

Men för att hålla det kort – det är inte så mycket att säga här egentligen. Början på året var jag trött½ och det där få timmarna jag hade energi lade jag på att slipa och spackla väggarna i rummen i källaren. Ingen rapporterad träning före veckan efter att 323 kilometer har jag gått har jag gått sen dess. Eller ska vi säga att det är de kilometer jag har bokfört i min träningsdagbok på min dator. Det är nog säkert 10-15 kilometer till som jag inte bokfört.

Sen kommer lite fjuttig statistik. Under 2016 har jag avverkat:
12 pass MMA.
43 pass styrketräning.
19 pass rörlighetsträning
8  pass cirkelträning.
5 Bodycombat pass
4 pass kickboxning

Så, det var det. Jag tänkte ännu hinna klämma in ett styrkepass imorgon innan jag säger hejdå till tränings året. Sen får man väl bara säga åt 2017: Bring it!