Ännu en vecka, livet går vidare trots allt elände i vår nåja trygga värld. Idag ligger Ted Gärdestad på min spotify lista, jag känner bara för lite bra musik med tänkvärda texter, många inom hårdrocken kan inte skriva texter! Men bröderna Gärdestad kunde det, vila i frid och hoppas ni i himlen skriver nya underbara låtar för dom där uppe.

För mig betyder havet mycket, att ta en promenad vid havet är balsam för själen som läker allt inom kroppen. Jag är lyckligt lottad som får bo nära havet, igår efter tränings passet for jag till havet och bara njöt.

En stilla längtan till det normala finns inom mig och längtan till det normala, men det gör nog hela världen med? Vad vi trodde var tryggheten själv har fått sig en törn utan dess like. Om jag blundar hårt? Tyvärr samma kaotiska värld, hur länge? Det är nog allas längtan.Men gnälla gör nog ingen skillnad?