Det är en ny dag:) Söndag, en ganska lugn dag för mig. Iväg på ett pass crosstraining, handla, och gå ut med vovven. Det är vanlig Söndag för mig. På kvällen tittar jag på mitt favorit program med Kriminalare som löser otäcka mord. Jag brukar kolla Kanalen ID, och jag  upphör aldrig att förvånas över hur elaka vi är, jag undrar hur man är funtat i huvudet när man mördar en medmänniska? Jag har inget svar. 

För mig, min åsikt är: Att dom förlorat rätten att leva, inlåst och nyckeln bortkastad. Dom orsakar så mycket smärta för de anhöriga.  Det måste som man sade när man gick i skolan, en skrev lös. 

Men jag undrar, vart är på väg? Världen har blivit elak och mord är vardag, när tar lidandet slut? Jag undrar vart vi i vårt stolta land är på väg? Hat, Främlingsfiendeskap – Fast vi alla är invandrare!, Mord, läser man varje dag, det har blivit vardagsmat, snart bryr man sig inte.

Kärleken är glömd – För vad är ett liv värt? När alla har skygglappar?