Jag känner mig motiverad! Nu ska fläskmagen bort! Jag vill inte komma på nästa års tävlingar med mage som jag var i tredje månaden:( Jag har fått ny energi med Foodbox utmaningen. Och lärt mig en del med. Här ska ätas bättre och magen kommer att flytta till Jupiter i exil. Jag kanske ska lägga till ett kvällsmål? För att maxa till förbränningen. Jag ska börja löp året redan i Januari med inomhus tävlingar. Och kommer att utmana mig mer i inomhus friidrott.  Jag känner mig starkare nu när jag lärt mig att äta bättre.

Så sant: Det är aldrig försent att lära en gammal kärring (hund) sitta! och sitter med stadigt självförtroende och jag har mer motivation:) Vad kan gå fel? 

Jag kan ju inte bli mer än sist i löpen, men jag har roligt som bara den:) Och lär mig nya saker och lär känna fler med löp intresse. det blir en intressant nästa år och då har jag ett år till träning hos Wellness studio. Jag trivs så bra hos dom, roligt och trevlig personal, bra tränings utbud , men kunde vara fler utmaningar och fler pass, fredagar är en katastrof!  Jag skulle gärna se fler pass som man kan kombinera. Men man får vara nöjd tillsvidare…..