Jag har gjort min första resa med husvagnen, det stärkte mig! Jag vet nu att jag kan köra och använda min husvagn. Resan slutade i Jokkmokk, klart jag vill dit igen, kanske nästa sommar? Det var roligt. Men TH Är jag orolig för, han har blivit sämre, rejält rund och tappat all ork, för mycket pizza? Men vad kan man göra? Jag har förhoppning att mitt nya jag kan få TH att göra något för/åt sig själv, mer än så kan man inte göra. Mer än hoppas på det bästa.

Vi var in i Malå, där bor en släkting till TH, vilken trevlig kvinna! TH har många släktingar, vi hälsade på en till på vägen hem, även där trevligt. Jag ska nästa resa ha mer tid i städerna, nu for vi mest förbi, Arjeplog med flera. Jag får ta mer tid för att kolla in alla ställen på nästa resa. Men TH är en trevlig rese kamrat, men jag borde ha gjort egen mat! Men nu vet jag bättre.

Efter släppt av TH tog jag in Inlandsvägen hem, sov över Överhogdal, trött och då är det fördel med husvagn…. Jag fick bra självförtroende av resan, jag var även och hälsade på Bror och brorsdotter, men den brorsdotter som sade hon kunde komma över och hälsa på, tyckte att åka på SPA var viktigare än att träffa mig över en kopp kaffe! Om jag förlåter henne? Mja, möjligen i nästa liv:(

Livet är en husvagn…… Och i Jokkmokk, tack ni i husvagnen bredvid! För lektionen hur man riktar upp vagnen för att få den rätt och jag kommer att köpa en skruvdragare, för att lätt ställa upp den. TH Var inte till nån hjälp! Vart lite sur bitvis, sade han ville att jag skulle lära mig, men det var nog så att hon inte heller kunde! Och han sade: Att han inte vågade köra husvagn! Jag hade hoppats på hjälp med körningen, men nej! Jag fick köra allt själv och jag blev trött som bara den på kvällarna…..

LIVET är en resa ( I en husvagn….)