En sak i taget

Typiskt mig, jag kan bara en sak åt gången, göra två saker som till exempel fixa till bloggarna då blir det kaos i hjärnan. Jag måste fixa till en sen nästa, jag har två nu som behöver översyn, rejält fula med andra ord! Men en sak i taget! Med SEO får man ha tålamod, ROM byggdes inte på en dag!

Jag har två bloggar till, en som är ny, därför snygga till den, ta det lugnt…..Så blir det bra om ett år ungefär. Tid ger fördelar, sen om man får tag i gammal domän, då kan man ge länkjuice så det kan gå åt fel håll. Det var enklare för 10? år sedan, länk in = Bra i google. Så är det inte längre, kanske till de bra. Man behöver bra innehåll, sajten ska vara snabb och bra.

Uppdaterat = Google Love!

Några länkvänner som är pålitliga ger fler besökare – förhoppnings vis. Gammal hederlig teknik.

Om man har wordpress – Några/ någon landningssida där man vill synas och höras.

Se till att den är säker! Finns gott om plugin man kan även använda min .htacces på github för wordpress:)

Jag är ju älskare av Genesis framework, gott om bra mallar för priser som inte dödar din plånbok. Jag fixar dock till lite med dom för mer fart.

Och sen är det att skriva på, men det ju det roligaste. Jag skriver på flera språk.

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon