Jag undrar var alla som slutat träna tar vägen? Varför träna hårt och sen ge upp allt när man lagt ner svett och tårar? För att sen sitta och bli fet igen? det övergår mitt förstånd.

Att träna är för mig en livs stil och jag mår så bra av det, jag är nöjd när jag gjort ett pass på gymmet och sedan åker hem med musik i bilen, det smular sönder allt ont i världen! Men alla har inte fattat det?………….

Ett par? om dom nu var det när jag började träna på wellness, kom på varje pass, körde stenhårt och missade inte ett pass på två år, sen var dom borta? Igår såg jag mannen i alla fall, han såg ut som han tittat för djupt i flottet på tallriken………….. Men vad är det för vits då att lägga ner så mycket tid och energi på att träna?

Jag har sett många börja träna hurtigt – ge allt o par veckor och sedan försvinna, vad gör dom nu? Aldrig har hört talts om långsiktig plan för sin träning? Allt träning tar tid! Att tänka långsiktigt är inte allas sak……. tydligen…………..

Många runda verkar det som? Allt man blir fotomodell på en månad? så är det inte det tar tid att bli smal, det blir dock inte som alla retuscherade bilder…………..

En undrar bara…………………