Många far illa och ropar efter hjälp, men möter kalla blickar när dom söker svaret. Ett rop på hjälp skall tas på allvar. Jag hade inte stått här om inte polisen tagit mig på allvar och hjälpt mig, inte bara en gång utan flera gånger. Ger vi polisen ett uppskattande kram för vad dom gör för oss i det tysta. När dom ibland med livet som insats räddar liv?

Att vara polis är nog bland det svåraste yrkena man kan ha. Men poliser räddar liv! Jag är evigt tacksam för poliserna som räddade mig, livet är härligt, men går ibland upp och ibland ner.

Livet är skört, livet är inte alla för givet. Att få leva ett helt liv är inte alla förunnat. Låt oss inte glömma dom som inte fick vara med oss. Glöm inte att fråga: Hur mår du? Är all OK? Och lyssna noga på svaret. För i svaret finns sanningen ibland dold.  Finns du för din vän? Är du en jobbig vän? En jobbig vän är den som alltid ringer eller kommer förbi för att se hur du mår. Uppskatta det. Jag uppskattar de som fanns för mig.