• Ta sönder ett pepparkakshus eller ett hus gjort av lego, och varför?

NEJ tack! Är inte en älskare av pepparkakor överhuvudtaget, har inte förstått nöjet att göra något hus eller Lego för den delen och sedan krascha det! Inte min ide vads om är roligt!

  • Egenbakade eller köpta pepparkakor, och varför?

NEJ! tack, men om jag är på ett fik med en kompis så kan det slinka ner en, bara för trivseln! Jag är urusel på att laga mat och ännu sämre på att baka kakor! Jag brukar inte heller köpa, jag försöker tänka på min vikt! Jag kan inte låta bli att äta upp allt i burken på en gång…… Sen mår jag skit!

  • Insnöad med din närmaste granne eller insnöad ensam, och varför?

Jag blir aldrig insnöad, jag bor i Blekinge! men eftersom jag uppväxt i Åre, så har jag roligt åt allt gnäll! Snön brukar bli kvar 2-3 veckor, sen är det som vanligt igen.

  • En grön jul eller en regnig jul, och varför?

Här i Blekinge är det som det är! Brukar inte lägga så stor vikt vid vädret! En barmarks jul är det vanliga här!

  • En plastgran eller riktig gran, och varför?

Jag orkar inte sätta upp en plastgran för mig själv! Jag är ensam med vovvarna och en katt, Katt = lika med ingen julgran kvar! Jag njuter av att gå ut och äta och sen det vanliga, vad vore julen utan Kalle Anka?

Fem en fredag v. 49: Antingen eller