• Hur har din vecka varit?

Träning varje dag, promenad med vovvarna varje dag, Dödade granen som envist vill bo på min tomt, mitt i min utsikt:( Och skrev på bloggen, blockade alla ryssar som försöker hacka mig på en https:// blogg med brandvägg! Men nu kan dom sitta där och fösöka med någon annan, får en del hack försök från Kina och Hongkong med så bort! Jag kan nu inte ha något av intresse för dom? Även ett försök till hack från Ukraina! Har dom inte fullt upp att klara livhanken? Så block, ledsen men ett måste! Så idag var det lugnt:) Bara besökare som vill läsa något inlägg, det är vad jag vill ha:)

  • Har du upplevt något nytt i veckan?

Jag var i förgår på församlnigs gården, svenska kyrkan, jag köpte en kop Kaffe för 100 kr! Men det gick ju till något bra, dom samlade in medel för Ukraina, köpte även ljus och fick en pratstund med en dam, vi pratade om vänlighet, jag sade: Jag upplever folk vänliga här nere mot Åre, där har ingen tid att sitta och kallprata en stund, berömda Årestressen? Jag köpte även en stickad grytlapp, blir fin i köket, kanske dyrt? Men ibland får man unna sig lite extra och en grytlapp kan ju inte vara det värsta?

  • Vilket problem fick du lösa i veckan?

Jag fick tvärnita med bilen en kväll från träningen! Hela bilen saktade in, jag har viltvarnade,sista biten tvärnitade jag, ville inte ha en stor älg på bilen, sen var bilen typiskt Renault trög att starta!

  • Vad har du haft för mål med veckan?

Få till bra träning! Gå varje dag, inte lätt när man fastnar vid datorn…………

  • Kommer helgen bli bättre?

Jag har helg: Fredag och Lördag, på söndagar brukar jag ta en pass indoor walking, det kommer nog se annurlunda ut när löpar tävlingarna kommer igång, men den sorgen, den dagen:)

Fem en fredag v. 11: Blandat