• Vilken radiokanal väljer du mest att lyssna på?

Det är P4, när jag åker bil, annars hemma är det spotyfy som gäller och olika podcasts som jag gillar, P4 är ok, men ibland har det bara sport, då byter jag till P3, det blir lite för mycket fotboll ibland, inte för jag ogillar fotboll, men ändÅ1

  • Vilken är din just nu favoritplats?

Det är vilken som helst ställe som har en löpar tävling! Eftersom jag gillar att tävla och springa förutom gymmet, man kommer ut och träffar folk och på köpet se lite nya platser, kan det blir bättre?

  • Vad tittar du helst på, på tv?

Jag ser mest på en serie från England, om åka på kanaler, så intresant, det vill jag göra i framtiden! Sen är det mord utredarna, jag gillar att se att F*Nskapet åker fast och får ett långt straff, där kan ni sitta skitstövlar!!

  • Vilken doft gör dig alltid glad?

När jag vaknar och intill mig på kudden ligger Nemo, jag får hans doft i näsborrarna, han brukar titta lite på mig och säga: Ska du gå upp så här tidigt?

  • Vilken bok kan du läsa om och om igen?

Jag kan lyssna på boken och Pelle Svanlös om och om igen, det var min barndoms bok, som jag hade i min bokhylla som jag läste om och om igen, nu har jag läst den för mitt yngsta barnbarn, hon tycker som jag, vill höra mer.

Fem en fredag v.17: Favoriter