• Vad hade du velat ha mer av i år?

Mer tävlingar, får väl vara nöjd med dom som gick! men för mig är löpar tävlingar/veteran tävlingar ett stort nöje, man kommer ut och träffar likasinnade som älskar att röra på rumpan! Mer det vanliga, för mig är det åka ut mer med husvagnen, men en kurs på Öland är bättre än ingenting.

  • Vad har varit din största framgång i år?

Tränat på och blivit starkare, blivit mer nöjd med livet. Jag trivs med livet, nära till stan, men ändå lugnt på landet, vad mer kan man önska, dock saknar jag att bror/brorsbarn kunde besöka mig, men pandemin har gjort sitt.

  • Vad ser du fram emot under 2022?

Mer tävlingar och ett mer normalt år, en vanlig vardag, vilket jag längtar till, kunna gå och simma på badhuset, har inte varit på badet under pandemin. Kunna träna och tävla, resa med husvagnen och gå en kurs igen på Öland, att mina hundar har det bra och katten mår bra, alla andra mår bra och livet blir lättare och att alla vaccinerar sig så vi slipper eländet!

  • Vad tar du med dig från 2021?

Vad finns det att ta med? Ett trist pandemi år och myndigheternas flathet att få alla att vaccinera sig.

  • Har du något nyårslöfte?

Nej, något sådant gör jag aldrig! Det funkar inte för mig. För vilken nytta? Lova något som man bryter nästa vecka!

Fem en fredag v. 52: Gott nytt 2022