Hur har ditt humör bidragit till veckan?

Jag vet inte, jag är jag och som alla(?) vet är jag en pratkvarn. Jag är alltid glad för att få träna och igår besiktade jag min husvagn och inga anmärkningar så vist blev jag glad och jag såg på genom rutan när dom kollade min husvagn. Mitt leende kanske? Nu kan jag åka på min skrivarkurs i juli och samtidigt se Öland ordentligt, vad roligt det ska bli.

Vad har du gjort för att främja din hälsa?

Jag tränar på gym och i normala tider springer jag lopp och tävlar i veteran idrott. jag mår bra av träning och det är roligt.

Vilka tankar har fyllt ditt huvud?

Jag undrar hur det blir, som gammal vänsterpartist, så är glad att dörrmatta åren är slut, men hur det slutar? Det vet nog ingen. Men nya politiska scenen är att det är trångt på politiska plattformen, kanske dags att se den nya verkligheten. Men verkligheten är att många ensamstående har svårt att klara hyran! I storstäderna är det dyrt. Ny producerade har nån råd att bo där idag?

Hur har du sovit om nätterna?

Jag sover alltid bra för det mesta. Ibland kommer jag ihåg lite av drömmen och då hamnar den på min blogg…………..

Vad har fått dagarna att gå?

Eftersom jag är pensionär så är livet rätt inrutat för mig, gå upp vid 5.00, ja det är riktigt! Gammal vana. Sen tittar jag på webben, facebook, bloggar och nyheter och annat av intresse, sen funderar jag ut vad jag skriva om i min blogg och min andra blogg. När jag skrivit klart är dags för en hundpromenad och frukost. Efter det så brukar jag göra lite SEO. Och lite annat. Sen är det dags för en tur med min MC om det är väder. Lite mer webb……….. Sen är det mer webb………… Sen är det dags för dagen gym pass. Så ser en vanlig dag för mig.

Fem en fredag