• Vad stör dig?

Det ska vara mycket till något står mig, men är det något så är det folk som ska stå i halsen på en i köer på mat affären! Mycket störande. P.G.A min Autism så gillar jag inte för närgånget. Har aldrig gillar. Om jag kramar någon är det för jag är trygg i personen i fråga, som min bror till exempel.

  • Vad är det som luktar gott?

Närt man bäddat rent i sängen och kryper ner intill vovvarna!

  • Vad behöver du tvätta?

Jag tvättar alltid varje fredag, det är rutin för mig, jag behöver rutiner för funka i vardagen, en vecka av träning gör lite svettiga kläder. Och jag byter alltid ytter kläder varje vecka, typ: byxor och tröjör även om dom inte skitiga, känns så bra, byter underkläder varje dag då jag tränar, vem vill gå i svettiga trosor?

  • Hur länge har du varit vaken?

Jag kan än idag gå på Östersjö festivalen och komma hem klockan 5! Min förra P.T sade att det bara var jag och ungdomarna som klarade det…..Ska man ha roligt så ska man!

  • Vad är planen för idag?

Det är nu 16.00. Har en hund kvar att klippa, för varmt med mycket päls, men först lite kaffe och ssurf på nätet, en hund är redan klippt, han är jätteglad och vovvar i bakrunden när jag skriver detta, skönt med lite svalare kläder skulle jag tro, vi tar ju även själva på oss shorts och t-shirts en varm dag! Jag är ska hämta kaffet nu:)

Fem en fredag v. 18: Just nu