• Vad lyssnar du på?

Jag lyssnar mycket till blandad musik på spotify, helst från 70-talet som är min musik, en del poddar om Krim och ond bråd och död.

  • Vad hör du?

Det slår i kattluckan när hundarna går ut eller in, dom har alltid synpunkter om ljud ute!

  • Vad slår du dövörat till?

Det harv blivit för mycket Corona, jag har alltid varit försiktig, så det är OK numera, har aldrig gillat närgångna människor i köer och ute på stan, så det är ett paradis för mig nu, har tagit 3:dje sprutan. På affärer undviker jag folk som jag alltid gjort. Så bort med skiten, jag orkar inte höra mer…..

  • Vad har du nyligen överhört?

När jag skulle betala en sak i butiken och en man modell äldre stod med mobilen: NEJ! mamma, det har jag inte glömt! Nej! mamma jag har kalsongerna på, jag vet att det är Kallt!

  • Vem har du senast lånat ditt öra åt?

Igår hade jag och Katten en allvarlig pratstund, då han tyckte det var för lite lax till middag…………….

Fem en fredag v. 1: Ljudspår