• Hur har du varit snabb i veckan?

Det har jag! Gjorde ett löp pass och äntligen får jag ut steget ordentligt, då springer tanten fortare!

  • Hur har du varit energisk i veckan?

Det beror på! Jag har tränat på med bra energi, men hemma har varit lite slö!

  • Hur har du varit effektiv i veckan?

Som pensionär så behöver man inte vara effektiv,, sen är Jag Bipolär, så är jag på topp, då går allt fort, men är jag nere, då är jag trött och vill nästan niget, men min träning sköter jag!

  • Hur har du varit kort i veckan?

Jag är aldrig kort! Jag är den jag är! Kort? Jag är en dam med livserfarenhet, så jag lägger inte korten på bordet!

  • Hur har du varit ditt bästa i veckan?

Jag har tagit det lugnt i 2 dagar för att bara mitt bästa nu idag, Lördag och Söndag, äntligen en tävling, jag ska tävla på veteran friidrott i Karlskrona. Ska bli så kul, vilka kompisar kommer att vara där? Kommer jag hem med någon medalj? Det gick visserligen några tävlingar i höstas, men nu kanske det blir ett normalt tävlings år? J*kla pandemi:(

Fem en fredag v. 2: Mätbart