• När sa du senast “borta bra, men hemma bäst?”

Förr en tid sen, då jag tänkte på gjorde jag rätt? Som flyttade, började tvivla, men när jag kom hem och så mitt hus komma närmare så kände jag: Här bor jag! Borta är nog bra, men här är mitt hem och hjärta! I Karlshamn:)

  • När senast upplevde du “delad glädje är dubbel glädje”?

När vi tränat på ett grupp pass förra veckan och alla var så nöjda men trötta:) Det är glädje för mig.

  • Vad har “gömts i snö, och kommer upp i tö”?

Det enda jag kommer ihåg när jag var liten och min älskade docka Lisa försvann en sen höstdag och sedan kom fram i april, ja hon står här i hyllan fortfarande:)

  • När talade du senast om trollen?

Det var för nån vecka, jag är less på vårt troll eller spöke? Som tycker det roligt att tända min danske grannes uthus lyse med jämna mellanrum, jag har annat för mig än att släcka!

  • Ingen kan allt, men alla kan något – vad kan du?

Jag kan prata i evigheter med dumma försäljare som försöker pracka på mig el och annan smörja och när dom efter en lång timme ger upp och lägger på, brukar jag ringa upp! Men jag har ju inte pratat till punkt sen fortsätter jag tills nästa gång dom lägger på…………

Fem en fredag v.9: Ordspråk