Vad gjorde du senast på en ö?

Det var länge sedan jag var på en ö! Nåja, i somras var jag på Öland på en skrivarkurs på Ölands folkhögskolan, jag vill dit igen, så vackert! Jag kommer att anmäla mig igen, men denna gång blir det poesi korsen, bara för att komma till den underbara ön.

När var du senast på en båt?

Det var längesedan, sist? någon gång för 10 år sedan då pappa fortfarande levde och vi satte nät.

När hamnade du senast ute på djupt vatten?

Jag var nog på djupt vatten, när jag som vanligt inte kunde hålla igen käften! Jag är inte personen man säger hemligheter till! Jag kan inte knipa igen:(

Var åker du för att andas frisk luft?

Jag bor ju i skogen så det är inte svårt – Bara att gå ut, men jag älskar havet, när jag är deppad/bipolär som jag är åker jag till havet och tar med papper och penna och hundarna älskar en utflykt, Kaffe och macka är härligt och man känner sig bättre efter en timme eller två.

Hur värmer du upp dig efter en kall dag ute?

Enkelt! jag tar en tur med vovvarna! eller en springer lite.

Fem en fredag v. 38: Utflykt