• Vad går långsamt i ditt liv?

Det kan vara att sommaren kommer för sakta, jag vill ha värme och sol nu!

  • När är du som mest avslappnad?

Efter tränings passet när jag kommer hem och tar lite te och något gott och går och sätter mig framför dumburken och det kommer en katt och några hundrar som vill vara nära mig ,då blir jag avslappnad och njuter av tiden.

  • Vad har du slarvat med på sistone?

Jag harv inte orkat med mina dagliga promenader! Jag är Bipolär och ibland när jag är nere som förra veckan orkar jag inte och blir sittande framför datorn lite för länge.

  • Vad har varit tjatigast den här veckan?

Givetvis blirdet mycket om kriget, men näär en despot slaktar ett land så blir det så, men önskar att dom inte glömde att det fler krig och elände att inte glömma bort, nu kan talibanerna göra som dom vill och gå tillbaka till stenåldern:(

  • Har du någon surdeg att ta tag i?

Jag har en afrikan som tycker jag ääär så snyggg! SUCK! och han tycker jag skaåka till afrika, aldrig i livet! Mitt liv är här och jag har inte ens förnyat mitt pass, jag har husvagn och massor av löptävlingar inom räckhåll, så vad ska jag till Afrika att göra? Sen är jag beroende av kommunens hjälp med matlådor, så jag skulle nog svälta där borta, dom ska ligga i kylskåpet och påminna mig: Dags att äta slöhög! Som Bipolär/Autism så måste jag ha nån med mig och då får jag betala allt, det har jag inte råd med! Så jag stannar och springar mina löpartävlingar här hemma och njuter av livet som husvagns ägare:) Sen är nog lite rasist………….. En dam på 61 år + en man från Afrika 25 år = Katastrof V2 A/B +tjurskalle kärring =……

Fem en fredag v. 12: Segt