• När lånade du senast?

Det var nog senast när jag var barn och lånade mammas skor för dom var finare än mina! Sen att dom var ett nummer för stora var inga problem, lite papper så var saken klar. Jag är inte nån person som lånar, det går emot det jag anser.

  • När badade du senast?

Jag var i Tingsryd för några veckor ssedan och badade i Kaskad, så roligt, jag borde gå och bada mer, men jag är nog lite lat för att rumpan ur vagnen och åka iväg, skulle vara bra med en rejäl vinst……. Då hade jag en egen pool!

  • När betalade du senast?

Kontant? Var några veckor sedan när vi var till Ikea, min granne hon vill alltid ha kontanter, så jag tog ut för ge lite bensin pengar som sig bör, Ikea hatar jag, att dom inte kan ha en Kassa där man kan betala som vanligt!:(

  • När väntade du senast?

Jag brukar alltid komma för tidigt till gymm passen, får vänta på start, brukar gå över till Konsum och köpaen dags tidning, ibland en läsk.

  • När spelade du senast?

Jag spelade en rad för nån veckasedan på V75, vinst: Noll kronor.

Fem en fredag v. 14: Verb