• När blev du senast störd av ljud?

Jag är nog inte så lätt störd. Det var nog 6?? år sedan, jag och några kompisar var studenten i Östersund det var flera bra band, men sen kom ett “Doom” metal band, det skar i mina öron och låtarna tycktes aldrig ta slut, men en fika passade bra i väntan på nästa band, ett reggae band, klart bättre!

  • När senast höll du något hemligt?

Har ingen aning! Jag har Autism, så ljuga är inte lätt för mig, jag kan bara inte!

  • Vad är den längsta period du inte pratat?

En minut kanske? Jag är en erkänd pratkvarn! Mycket kommer ut genom hålet mitt i ansiktet längst ner…..

  • När är du som mest högljudd?

När jag ropar in min katt på kvällen, hörs långt, han brukar sent om sider komma lugnt gående och mjau, “vad du skriker” kärring!

  • Vilket ljud ger dig mest obehag?

Kan nog vara när nån gnisslar med tänderna, då fryser jag rejält, fy! Jag kan nite med det, jag satt på flyget för många år sedan, brevid satt en man och hela resan gnisslade tänder, jag kallade på flygvärdinnan, jag vet att dom kan språk, så jag frågade på arbiska, jag åkte med emirates till Dubai, har ni några örpluggar, jag står inte ut, hon blev väldigt impad av en dam från Sverige kunde Arabiska, nåja jag kan inte allt. Hon leverade, resten av den 6 timmar långa resan var tyst.

Fem en fredag v. 16: Ysch