Igår kom en tidning till mig som har stadigt sällskap med,en tidning om hårdrock. Ja, det är verkligen balsam för en sarjad själ.

Med varje nummer är det en cd skiva med låtar, brukar lyssna på den om och om igen. Alla cd: er som ges ut är rätt omöjligt att införskaffa. Jag ska ändå inte klaga, har sisådär, 3000 cd:er med hårdrock, mest från 80-talet,70-talet som jag tycker att det gjordes bäst hårdrock då.

Den så kallade skrik rocken är inte min pryl. Vad jag har?? Allt från AC/DC till, ZZ Top, KISS, Iron maiden o.s.v. Jag vet inte rikigt allt vad jag har av förståliga skäl. Det har hänt jag kmmit hem med en dublett, så nu köper jag bara på nätet.

Det är bekvämt. Men när cd: en kom sa alla, det kommer att bli billigare.
Det har jag inte sett, bara dyrare och dyrare för vart år som gått. Inte underligt att det Filbytas, jag tror inte det går att stoppa. Det kommer nya sätt att dela på. Men om en cd skulle kosta runt lappen skulle nog hjälpa. Vem laddar ner dålig Mp3 då?